Permanente ontharing

Ongewenste haren, het is nu eenmaal de realiteit, ben jij deze beu?  Wij helpen jou graag verder.  Met ruim 20 jaar ervaring mogen wij ons experts noemen in het definitief ontharen.

Scheren en crèmes zijn tijdrovend en het effect is maar van korte duur. Harsen en epileren is dan weer pijnlijk en kan tot ongemakken zoals ingroeiende haartjes leiden. Er is echter een alternatief: permanente ontharing bij Althea!

Definitief ontharen met de XLase plus

Scheren is tijdrovend en het effect is maar van korte duur. Er is echter een alternatief … de XLase plus!

Wat is XLase plus?

De XLase is een nieuwe generatie, op licht gebaseerd haarverwijderingssysteem. Het combineert alle voordelen van een laser. De combinatie van de diodelaser en Alex Pro verwijderen het haar veilig en effectief zonder de huid binnen te dringen en is geschikt voor veel verschillende huidtypes.

Hoe werkt de XLase plus?

In het merg van de haar bevindt zich van nature het pigment melanine. Wanneer de behandelkop een lichtbundel uitzendt, wordt dit licht geabsorbeerd door het melanine van de haarwortel. Deze absorptie van het licht veroorzaakt een warmteontwikkeling. Hierdoor sterft de haar af en wordt het vermogen om opnieuw een haar te ontwikkelen door het haarzakje teniet gedaan. 

Wat houdt de behandeling in? 

Op het te behandelen gebied wordt een laagje koele gel aangebracht welke zorgt voor geleiding van het licht. Hierna wordt het saffier, welke als geleider van het licht dient, over het te behandelen gebied geleid en wordt er telkens een korte lichtflits gegeven. U ziet het verschil niet meteen, maar binnen 2 tot 3 weken na uw eerste behandeling zal er een deel van het behandelde haar verdwenen zijn.

Welke gebieden kunnen behandeld worden? 

De XLase plus kan gebruikt worden op alle delen van het lichaam en bij alle huidtypen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig? Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dichtheid en plaats van de haargroei. De meeste mensen hebben tussen de 6 en 8 behandelingen nodig.

Voor welke haar- en huidskleur is de behandeling geschikt? Zwart haar op een lichte huid is het best te behandelen. Uit ervaring is echter gebleken dat ook bij mensen met een donkere huid het pigmentatie verschil tussen het haar en de huid groot genoeg is om een succesvolle behandeling mogelijk te maken.

Zijn er neveneffecten?

Sommige delen van het lichaam zijn gevoeliger dan andere en kunnen rood worden of lichtjes opzwellen door de warmte. Na een paar uur zijn deze symptomen verdwenen. Indien nodig kan de huid gekoeld worden. 

Moet ik verder nog iets weten?

Sommige mensen zijn gevoeliger voor het licht dan andere, dus wees eerlijk wanneer u samen met uw specialist het intakeformulier invult. Dit voorkomt onduidelijkheden tijdens of na de behandeling. Tussen de behandelingen mag u niet epileren of harsen, maar scheren is wel toegestaan. Stel uw huid 6 weken voor een behandeling niet bloot aan de zon of zonnebank.

Eén behandelingskuur bestaat meestal uit 6 tot 8 behandel-sessies, waarna uw huidbeharing (in het behandelde gebied) verdwijnt binnen 2 tot 3 weken. Na deze permanente ontharing hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over pijnlijk ingegroeide haartjes, stoppeltjes, irritaties en ontstekingen na het scheren!

Wilt u uw oksels, bikinilijn, bovenlip en kaaklijn, benen, rug, of armen permanent ontharen? Maak dan een afspraak bij Althea in Aarschot.

Permanente ontharing prijzen

Bovenlip€45
Bikinilijn€95
Full bikinilijn€125
Onderbenen en knie€250
Benen volledig€350
Oksels€90
Abonnement5 + 1 gratis

Advies nodig?

Permanente ontharing

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x