Make-up

Jouw make-up tas puilt uit maar toch gebruik je maar enkele producten.  En dan moet je naar een feestje en je wil wat extra tijd besteden aan je make-up en dan loop je vast of het resultaat is niet wat je hoopte.  Wij helpen je graag.

Tijdens de make-up advies leer je op een leuke manier je op te maken, van foundation tot lipstick. Met de minerale make-up van jane iredale zal je een prachtige natuurlijke uitstraling hebben. Kortom, een leuke en gezellige workshop met als resultaat prachtige opgemaakt en klaar om een stapje in de wereld te zetten.

Make-up advies prijzen

Kleurtest voor aankoop productenGRATIS
Dag of avond make-up€55
Individueel make-up advies€70

Stralend voor de dag komen met de meest flaterende kleuren in een minimum van tijd.  Daar droomt toch elke vrouw van.  Als kleur- en make-up experten begeleiden wij je graag naar de mooiste versie van jezelf.  De fond de teint is de basis van elke make-up, het is dan ook van uiterst belang dat deze aangepast is aan je huidconditie en je kleurbeeld.  Daarom nemen wij graag de nodige tijd voor jou.  Is het nu voor de aanschaf van je make-up producten of voor een make-up cursus.  Op onze know how mag je rekenen.


Minerale jane iredale Make-up 

is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Daarom zit de essentie van de jane iredale-producten in de bijzondere samenstelling ervan: minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en behandelingen verhogen. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit. Jane iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur

 Gisteren voor de eerste keer kennis gemaakt met Althea Exclusive en een echte aanrader. Ging voor make-up en werd echt persoonlijk geholpen. Ze verkopen niet zo maar een kleurtje, neen, het wordt echt op jouw getest en ze geven goed advies en tips: wat het best bij je past en hoe je het moet doen. Ook heel goede producten. Het was voor mij echt genieten, dank je. Christel V.W.

Make-up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x