Verzorgingen

Althea - Specialist in huidverzorging, lichaamsverzorging, gezichtsverzorging en baardverzorging. Contacteer ons.

Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging - Ervaar een nieuwe verfrissende kijk op huidverzorging. Een intake gesprek, huidanalyse, huidfoto, aangepaste behandeling en productadvies zijn de kernwoorden voor een zeer vooruitstrevende kijk op huidverbetering. Huidexperts en Environ producten maken van jouw huid een mooie huid-een leven lang.

Lees meer

Permanente ontharing

Wilt u uw huid definitief laten ontharen? De permanente laserontharing bij Althea is veilig en 100% effectief.

Lees meer

Suikerontharing

Suikerontharing - Kom langs bij Althea Aarschot voor een suikerbehandeling. Suikerontharing is een zachte methode om alle delen van het lichaam te ontharen.

Lees meer

Make-up advies

Make-up advies - Kom langs bij Althea Aarschot voor een make-up workshop. Tijdens de make-up lessen leer je op een leuke manier je op te maken. Contacteer ons.

Lees meer

Make-up workshop

Elke morgen stralend de deur uitgaan met een make-up die in een oogwenk kan worden aangebracht, dat is toch ieders droom.

Lees meer

Voedingsadvies

Voedingsadvies - Heb jij dat extra duwtje in de rug nodig? Samen met een voedingscoach ga je stap voor stap voor de beste versie van jezelf.

Lees meer

Semi-Permanente make up

Semi-Permanente make up Semi-Permanente make up gezocht voor je ogen, lippen of wenkbrauwen? Kom langs bij Althea Exclusive te Aarschot. Contacteer ons voor meer informatie.

Lees meer

Kleuranalyse

Kleurenanalyse - Ervaar hoe fijn, maar ook hoe eenvoudig het is om u positief te onderscheiden door de juiste kleuren te dragen in kleding en make-up.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x