Huidverbetering

Environ Skin Care

Environ Skin Care is wereldwijd erkend en geliefd huidverzorgingsmerk dat is gebouwd op wetenschap, schoonheid en verzorging

De baanbrekende productformules en skincaretechnologieën van Environ hebben bewezen een werkelijk, blijvend verschil te maken voor de huid

Je leven lang een mooie gezonde huid? Dat is onze missie!Optiphi


Optiphi heeft specifieke expertise, producten en behandelingen in huis om snel en doelgericht te kunnen behandelen op basis van de meest optimale concentratie werkstoffen in synergie met celtherapie.

Deze behandelingen worden manueel uitgevoerd.


Xlase plus

Huidverbetering op een hoger niveau

Xlase Plus vertegenwoordigt een unieke innovatie op het gebied van lasertechnologie en voldoet volledig aan de behoeften van de medische professional.

Een veelzijdig en avant-gardistisch platform met een modulair ontwerp, Xlase Plus is in staat om verschillende behandelingen uit te voeren met maximale veiligheid en effectiviteit, dankzij de werking van verschillende innovatieve en gecertificeerde medische technologieën.


Advanced nutrition programme

supplementen die de huid van binnenuit ondersteunen. Op basis van grondig wetenschappelijk onderzoek ontwikkelt Advanced Nutrition Programme krachtige en innovatieve formules, met voedingsstoffen die nooit eerder werden gecombineerd. De kracht van de huidsupplementen zit in de synergie tussen de voedingsstoffen, die de huid zichtbaar verandert.

ontdek meer


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x