ABOUT US

Nieuwe leading lady bij Althea?

Dat is Klaartje Daems! Al sinds haar twaalf jaar droomde ze ervan om schoonheidsspecialiste te worden. Na een feilloze stage bij Althea, toen nog onder de vleugels van Myriam Laporte, werd ze in 2013 een vaste waarde binnen het Althea-team. Begin 2021 nam Klaartje de fakkel over van Myriam en nu is ze helemaal klaar om het volgende Althea-hoofdstuk te schrijven! 

Een gepassioneerd beautyteam?

Yes! Klaartje is gebeten door beauty, scherpt haar kennis geregeld aan en ontfermt zich met een grote glimlach over haar klanten. Een visie die ze deelt met founder Myriam Laporte, die nog enkele dagen per week een helpende hand is in de zaak. Intussen wordt het bevlogen Althea-team versterkt door schoonheidsspecialiste Femke en Loremie, gespecialiseerd in semipermanente make-up.

Skincare center met een gezonde missie?

Absoluut! Onze missie is een gezonde huid die jou doet stralen. Daarom kiezen we resoluut voor een doeltreffende totaalaanpak: van gerichte huidverbetering, over minerale make-up, tot voedingsadvies. Zowel mannen als vrouwen kunnen genieten van een persoonlijke aanpak: een warm kopje koffie, een gezellige setting, een ontspannende behandeling … Helemaal zen!

Klaartje
#zaakvoerder #jongeondernemer #optimist #doorzetter #leergierig

Myriam
#mimi #energiebooster #sportievemadam #warmhartvoorsenegal #verliefdoprudy

Femke
#sociaal #leergierig #hartvoordieren #enthousiast #vrolijk

Loremie
#perfectionist #sociaal #nieuwsgezind #levensgenieter

ABOUT US

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x