About us

ABOUT US

Vliegende start met veel passie en energie
Myriam Laporte is de drijvende kracht achter Althea Exclusive. Opgegroeid als oudste meisje in een gezin van 6 kinderen ontwikkelde ze een tweede ‘zorgende’ natuur. De keuze voor een opleiding schoonheidsverzorging lag voor de hand en tot op de dag van vandaag is Myriam nog steeds gepassioneerd door haar vak. In 1988 besliste ze om een kleinschalig schoonheidsinstituut in het centrum van Aarschot over te nemen. Een gedurfde keuze om als jonge onderneemster deze sprong te wagen, maar met de steun van haar man Rudy, veel passie en energie won ze al snel het vertrouwen van haar klanten en bouwde ze een vast cliënteel op.

Groei door expertise en ervaring
Na 5 jaar beslisten Myriam en haar man om een herenhuis te kopen in de rustige Stationsstraat in Aarschot met veel parkeermogelijkheden en een groene tuin. De volledige benedenverdieping werd verbouwd tot een stijlvol instituut met een mooie open ontvangstruimte en drie cabines voor behandelingen. Het nieuwe pand gaf ook nieuwe energie en Myriam schoolde zich bij voor specifieke behandelingen zoals anti-aging, huidverbetering, definitief ontharen, suikerontharing, afslanking en cellulitis. Bij Althea kan je ook terecht voor kleur, stijl- en make-up advies, want het is de missie van Myriam om al haar klanten een goed gevoel te geven en te laten stralen.

Trots op het Althea Team
Op haar weg om Althea Exclusive uit te bouwen tot een professioneel schoonheidsinstituut kwam Myriam twee dames tegen die dezelfde missie en visie delen en ook bezield zijn om elke dag nog bij te leren en de Althea-klanten een perfecte service te geven. Samen met Veerle en Klaartje vormt Myriam een team dat elkaar aanvult zowel op gebied van vakkennis als qua persoonlijkheid:

Myriam
#mumpreneur #energiebooster #sportievemadam #warmhartvoorsenegal #verliefdoprudy

Veerle
#selfmadewoman #groothart #rustigenatuur #positivo #soulmate #knuffelmama

Klaartje
#jongstevandebende #gemotiveerd #leergierig #stillewaters #diepegronden

WELKOM BIJ ALTHEA

 

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x