About us

ABOUT US

Vliegende start met veel passie en energie
Myriam Laporte is de drijvende kracht achter Althea Exclusive. Opgegroeid als oudste meisje in een gezin van 6 kinderen ontwikkelde ze een tweede ‘zorgende’ natuur. De keuze voor een opleiding schoonheidsverzorging lag voor de hand en tot op de dag van vandaag is Myriam nog steeds gepassioneerd door haar vak. In 1988 besliste ze om een kleinschalig schoonheidsinstituut in het centrum van Aarschot over te nemen. Een gedurfde keuze om als jonge onderneemster deze sprong te wagen, maar met de steun van haar man Rudy, veel passie en energie won ze al snel het vertrouwen van haar klanten en bouwde ze een vast cliënteel op.

Groei door expertise en ervaring
Na 5 jaar beslisten Myriam en haar man om een herenhuis te kopen in de rustige Stationsstraat in Aarschot met veel parkeermogelijkheden en een groene tuin. De volledige benedenverdieping werd verbouwd tot een stijlvol instituut met een mooie open ontvangstruimte en drie cabines voor behandelingen. Het nieuwe pand gaf ook nieuwe energie en Myriam schoolde zich bij tot expert in huidverbetering. Zij is ook één van de trendsetters in definitief ontharen met ondertussen bakken ervaring. Ook  Suikerontharing of sugar waxing heeft voor haar geen geheimen meer door haar jarenlange ervaring. Een ander heel sterke tak bij  Althea Exclusive is het make-up advies, als kleuradviseur weet zij als geen ander welke jouw allermooiste kleuren zijn.

Sinds begin 2019 is Myriam ook Business Advisor voor de beauty en hair sector.  Door haar jarenlange expertise begeleidt zij nu ook andere instituten naar een vlot ondernemerschap.

Trots op het Althea Team
Op haar weg om Althea Exclusive uit te bouwen tot een professioneel schoonheidsinstituut / skincare center kwam Myriam twee dames tegen die dezelfde missie en visie delen en ook bezield zijn om elke dag nog bij te leren en de Althea-klanten een perfecte service te geven. Samen met Veerle en Klaartje vormt Myriam een team dat elkaar aanvult zowel op gebied van vakkennis als qua persoonlijkheid:

Myriam
#mumpreneur #energiebooster #sportievemadam #warmhartvoorsenegal #verliefdoprudy

Klaartje
#jongstevandebende #gemotiveerd #leergierig #stillewaters #diepegronde

Klaartje: In 2010 ben ik recht van de schoolbanken jong en onervaren binnengestapt bij Althea voor een stage van 3 jaar. Elke dag leerde ik iets bij over de behandelingen, de producten , de toestellen en ook de persoonlijke en warme manier waarop Myriam met haar klanten omging. In 2013 kreeg ik een contract aangeboden en dat heb ik met beide handen en een grote smile aangenomen. Sindsdien heb ik zoveel bijgeleerd over huidverzorging, ant-aging, make-up en zoveel meer. Ik doe graag de speciallekes zoals de suikerontharingen, dat is echt mijn ding. Werken in vertrouwen met een fantastisch team, in een prachtige zaak en alle kansen krijgen om te groeien als persoon en in mijn vak. Ik besef maar al te goed dat dit heel uitzonderlijk is

WELKOM BIJ ALTHEA

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x