About us

ABOUT US


Het ontstaan van Althea Exclusive


Myriam Laporte is de drijvende kracht achter Althea Exclusive. In 1988 besliste ze om een kleinschalig schoonheidsinstituut in het centrum van Aarschot over te nemen. Een gedurfde keuze om als jonge onderneemster deze sprong te wagen, maar met de steun van haar man Rudy, veel passie en energie won ze al snel het vertrouwen van haar klanten en bouwde ze een vast cliënteel op.

Na 5 jaar beslisten Myriam en haar man om een herenhuis te kopen in de rustige Stationsstraat in Aarschot met veel parkeermogelijkheden en een groene tuin. De volledige benedenverdieping werd verbouwd tot een stijlvol instituut met een mooie open ontvangstruimte en drie cabines voor behandelingen. Het nieuwe pand gaf ook nieuwe energie en Myriam schoolde zich bij tot expert in huidverbetering. Zij is ook één van de trendsetters in definitief ontharen met ondertussen bakken ervaring. Ook  Suikerontharing of sugar waxing heeft voor haar geen geheimen meer door haar jarenlange ervaring. Een ander heel sterke tak bij  Althea Exclusive is het make-up advies, als kleuradviseur weet zij als geen ander welke jouw allermooiste kleuren zijn. 

In 2010 is Klaartje op haar pad gekomen om Althea Exclusive uit te bouwen tot een professioneel schoonheidsinstituut / skincare center. Klaartje die dezelfde missie en visie delen en ook bezield is om elke dag nog bij te leren en de Althea-klanten een perfecte service te geven. Samen vormen ze een team dat elkaar aanvult zowel op gebied van vakkennis als qua persoonlijkheid.

Sinds begin 2019 is Myriam gestart als Business Advisor voor de beauty en hair sector.  Door haar jarenlange expertise begeleidt zij nu andere instituten naar een vlot ondernemerschap.

Op 1januari 2021 is de Althea-fakkel dan ook doorgegeven naar Klaartje. Zij is volledig klaar om vol passie het Althea verhaal verder te zetten.  

 

Klaartje

#zaakvoerder #jongeondernemer #optimist #doorzetter #leergierig

Myriam
#mimi #energiebooster #sportievemadam #warmhartvoorsenegal #verliefdoprudy


Klaartje: In 2010 ben ik recht van de schoolbanken jong en onervaren binnengestapt bij Althea voor een stage van 3 jaar. Elke dag leerde ik iets bij over de behandelingen, de producten , de toestellen en ook de persoonlijke en warme manier waarop Myriam met haar klanten omging. In 2013 kreeg ik een contract aangeboden en dat heb ik met beide handen en een grote smile aangenomen. Sindsdien heb ik zoveel bijgeleerd over huidverzorging, anti-ageing, make-up en verder groeide ik mee in het ondernemerschap. Een droom van zo veel jaren is dan ook echt uitgekomen. vanaf januari 2021 mag ik mij dan ook zaakvoerder van Althea Exlusive noemen.

WELKOM BIJ ALTHEA

 

About us

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x