Permanente ontharing

Permanente ontharing

Scheren en crèmes zijn tijdrovend en het effect is maar van korte duur. Harsen en epileren is dan weer pijnlijk en kan tot ongemakken zoals ingroeiende haartjes leiden. Er is echter een alternatief: permanente ontharing bij Althea!

We werken met een nieuw haarverwijderingssysteem gebaseerd op licht: de 'PhotoNova PLS3' combineert alle voordelen van een laser en intens pulslicht in één systeem. Zo zorgen we voor een veilig en effectieve permanente ontharing, zonder de huid te beschadigen. Deze permanente ontharing is geschikt voor verschillende huidtypes, haarkleuren en huidskleuren. 

De neveneffecten zijn minimaal. In gevoelige huidgebieden kan er roodheid en lichte zwelling optreden die naar een paar uur alweer verdwijnen.

Eén behandelingskuur bestaat meestal uit 5 tot 8 behandel-sessies, waarna uw huidbeharing (in het behandelde gebied) verdwijnt binnen 2 tot 3 weken. Na deze permanente ontharing hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over pijnlijk ingegroeide haartjes, stoppeltjes, irritaties en ontstekingen na het scheren!

Wilt u uw oksels, bikinilijn, bovenlip en kaaklijn, benen, rug, of armen permanent ontharen? Maak dan een afspraak bij Althea in Aarschot.

CONTACTEER ALTHEA!

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Webdesign by