Huidverbetering

Maak jij van een verzorgd voorkomen een prioriteit? Dan kan een gehydrateerde en gezonde huid niet ontbreken. Doordachte huidverbetering vormt de sleutel!

Van een vette huid, over couperose, tot pigmentvlekken: we luisteren naar je vraag, doen een grondige huidanalyse en presenteren een behandelplan op maat. Door een doelgerichte combinatie van gelaatsbehandelingen en voedingssupplementen laten we jou stralen.

Ontdek onze special treatments:

Reveal-Huidscan (30 min)

De Reveal Imager geeft onmiddellijk een beeld van de huidconditie: zonbeschadiging, pigmentproblemen, beschadigde haarvaatjes, rimpels en onzuivere huid worden duidelijk zichtbaar.  

Ben jij degene die weinig tijd kan vrijmaken of houd je ervan om zelf thuis je huid te verzorgen? Dan willen wij je graag bijstaan met een correcte huidanalyse en begeleiding in je huidverzorging-producten. Wij maken daarom gebruik van het Reveal imager toestel waardoor wij jou het beste advies kunnen geven.

De gezondheid van je huid in één oogopslag met de reveal-huidscan.

Prijs: €60

Power-boost treatment (20 min)

Dit is een korte behandeling van 20 min, deze bezorgt u in 1, 2, 3 een powerboost met als resultaat een stralende en natuurlijke teint. Tekenen van vermoeidheid zijn onmiddellijk verdwenen, de huid ziet er gezond en energiek uit. Uw uitstraling vergroot en u voelt zich aantrekkelijker dan ooit. En wie succes uitstraalt, krijgt het!

Prijs: €45

Wellness treatment (50 min)

Een verzorgende, reinigende en vitaliserende behandeling waarbij u ook kan genieten van een ontspannende gelaat, nek en schoudermassage. Ga voor een gezonde stralende huid en geniet van je succesvolle uitstraling.

Prijs: €80

Huidverbetering

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x