Gezichtsbehandeling bij Althea

De huid is een zeer kostbaar goed en elke huid is uniek. Bij Althea werken we met een innovatieve gezichts-behandelmethode gebaseerd op vitamines die essentieel zijn voor een gezonde en jonge huid. 

Tijdens je eerste gelaatsbehandeling bepalen we de conditie van je huid aan de hand van een complete en grondige huidanalyse. We bekijken de verschillende huidlagen en eventuele huidbeschadigingen: zon-beschadiging, pigmentproblemen, beschadigde haarvaatjes, rimpels en onzuivere huid. Op basis van jouw huidprofiel bepalen we vervolgens welke producten je best gebruikt. Deze producten kun je dan later ook  zelf gebruiken. 

  • Voor puistjes, littekens of zon-beschadigde huid behandelen we de huid met een intensieve exfoliërende en hydraterende peeling en vitamine-kuur.
  • Voor rimpels, verslappingen, open poriën, zon-beschadigde huid, pigmentvlekken en rosacea behandelen we de huid met een Cool Peel. Dit is een peeling die bacteriën vernietigt, de huid hydrateert en de opstapeling van dode huidcellen verwijdert, waardoor de huid zuiver en glad wordt.
  • Indien je huid nood heeft aan een intensieve vitamine-behandeling werken we met lonzyme® DF. Dit impliceert het gebruik van gepulseerde elektrische stroom en geluidsgolven om de opname en het transport van vitamines in de huid te stimuleren. 
  • Voor degenen die bovenop de gezichtsbehandeling willen genieten van een deugddoende gezichtsmassage, kan dit voor een kleine meerkost. 

Dit is enkel een greep uit ons aanbod gezichtsbehandelingen. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, we helpen je graag verder! Onze prijzen variëren  van €45 voor een korte, intensieve gezichtsbehandeling of huidscan, tot €139 voor een uitgebreide luxebehandeling.

Gezichtsbehandeling bij Althea
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x