Permanente make up Aarschot

Permanente make-up is de ideale oplossing voor iedereen die:

Een keer per maand kan u bij ons terecht voor uw permanente make-up. 

je kan terecht voor  behandeling op  dinsdag 29 augustus, dinsdag 17 oktober, dinsdag 28 november 2017

voor afspraak: +3216/56 12 92 of +32497/42 49 83

 

Permanente make up lippen Aarschot

Mooi gevormde lippen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen van ons hebben bv. een te dunne boven- of onderlip, scheve lippen of zelfs vervaagde lipcontouren.

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanent make-up. Bij lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vorm geeft.

De gehele behandeling duurt ongeveer 1 1/2 uur. Na ongeveer 6 weken komt u terug voor de nabehandeling. Er wordt dan gekeken of alles nog naar wens is en er wordt, indien nodig, nog een nabehandeling gegeven. 

Prijs: €320

 

Permanente eyeliner Aarschot

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanent make-up kan de uitstraling van de ogen worden veranderd en 1orden verfraaid. Bij de eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote ogen of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen , zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen oogmake-up.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke smaak. De eyeliner kan zowel op het onder- als bovenooglid worden aangebracht.De Eyeliner kan in verschillende breedtes worden geplaatst.

De gehele behandeling duurt ongeveer 45 minuten voor een eyeliner onder/boven en 1 uur voor een volledige oogcontour. Na ongeveer 6 weken komt u terug voor de nabehandeling. Er wordt dan gekeken of alles nog naar wens is en er wordt, indien nodig, nog een nabehandeling gegeven. 

Prijzen:

 

Permanente make up wenkbrauwen Aarschot

Wenkbrauwen zijn enorm belangrijk voor onze gezichtsuitdrukking. Zonder wenkbrauwen heeft men een uitdrukkingloos gezicht. Veel klanten hebben (bijna) geen wenkbrauwen meer. Dit kan van nature zijn, door overmatige epilatie ofwel door een ziekte. Weer anderen willen de wenkbrauwvorm perfectioneren, maar ook eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen met Permanent Make-up worden gecamoufleerd. Hoe dan ook wenkbrauwen tekenen, continu in de spiegel kijken of 'ze er nog zitten' zowel thuis als bv. op het strand/zwembad en weer opnieuw bijwerken; dit alles is met Permanent Make-up verleden tijd. Direct na de eerste behandeling kunt u uw wenkbrauwpotlood aan de kant leggen. Hoe heerlijk zal het zijn dat u 's ochtends opstaat met wenkbrauwen en er 's avonds mee naar bed gaat? 'Ideaal'

De gehele behandeling duurt ongeveer 1 1/2 uur. Na ongeveer 6 weken komt u terug voor de nabehandeling. Er wordt dan gekeken of alles nog naar wens is en er wordt, indien nodig, nog een nabehandeling gegeven. 

Prijs: €295

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Webdesign by