Getuigenissen

format_quote

Beste Myriam, Ik zie mij daar nog zitten tegenover u bij Althea. Complete totale leek, ervan overtuigd dat het me aan tijd ontbrak om mijn huid te verzorgen. Je probeerde me niet te overtuigen maar vertelde je verhaal en gaf me feiten mee. En dan heb je mij make-up gegeven. Je was erg enthousiast en ik was erg blij met het resultaat. Je doet echt wat je zegt: je ziet iemands persoonlijkheid en breng die, gewoon, bijna moeiteloos, meer naar boven. Ik was bijzonder blij met het resultaat en miste de dag erna de betere versie van mezelf die jij naar boven hebt gebracht. Ik heb ook producten gekocht bij jou, breng ze nog iedere dag trouw aan en betrap mezelf erop dat ik ervan geniet hoe zacht en soepel mijn huid nu voelt. Ik hoef waarschijnlijk niet te melden dat ik sindsdien al een paar keer bij jou ben langs geweest. Heeeeeeerlijk, ik kan het iedereen aanraden.

Anja S.

format_quote

Bij Althea vergeet ik op 3, 2, 1... mijn drukke agenda. Met plezier laat ik mij onderdompelen in de relaxte sfeer en kan ik genieten van de professionele handen van Myriam en haar team. Ook mijn huid is zichtbaar verbeterd en ik kan alleen maar breed glimlachen als ik hierover complimentjes krijg. Bedankt Althea!

Petra M.

format_quote

Ik ga al zeer lang voor verzorgingen bij Beauty Center Althea, gewoon subliem! Verzorgingen worden nog beter ! Personeel is ook zeer klantvriendelijk, vele handelaars kunnen daar in de leer gaan! Advies: Gewoon verder doen!!!

Lieve T.

format_quote

Ongeveer 9 jaar geleden ontdekte ik de kracht van Environ produkten. Mijn gelaat was rood, gezwollen, couperose, onderhuidse ontstekingen en voelde soms pijnlijk aan. Diagnose: acne rosacea, te behandelen met medicatie en/of laser. Ik wilde eerst iets anders proberen en stapte met de handen in het haar bij Myriam binnen. "starten met de anti-oxydantengel"...Het bleek de redding voor mijn huidprobleem! Tot op dit moment ben ik rosacea-vrij, is mijn couperose 2/3 weg en ziet mijn huid er stralend uit. 9 jaar geleden werd ik 'fan' van Environ.

Veerle C.

Getuigenissen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x