Getuigenissen

Getuigenissen

format_quote

Bij Althea vergeet ik op 3, 2, 1... mijn drukke agenda. Met plezier laat ik mij onderdompelen in de relaxte sfeer en kan ik genieten van de professionele handen van Myriam en haar team. Ook mijn huid is zichtbaar verbeterd en ik kan alleen maar breed glimlachen als ik hierover complimentjes krijg. Bedankt Althea!

Petra M.

format_quote

Ik ga al zeer lang voor verzorgingen bij Beauty Center Althea, gewoon subliem! Verzorgingen worden nog beter ! Personeel is ook zeer klantvriendelijk, vele handelaars kunnen daar in de leer gaan! Advies: Gewoon verder doen!!!

Lieve T.

format_quote

Ongeveer 9 jaar geleden ontdekte ik de kracht van Environ produkten. Mijn gelaat was rood, gezwollen, couperose, onderhuidse ontstekingen en voelde soms pijnlijk aan. Diagnose: acne rosacea, te behandelen met medicatie en/of laser. Ik wilde eerst iets anders proberen en stapte met de handen in het haar bij Myriam binnen. "starten met de anti-oxydantengel"...Het bleek de redding voor mijn huidprobleem! Tot op dit moment ben ik rosacea-vrij, is mijn couperose 2/3 weg en ziet mijn huid er stralend uit. 9 jaar geleden werd ik 'fan' van Environ.

Veerle C.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Webshop by