Epil 808 permanente ontharing

Althea gebruikt het toestel 'Epil 808' voor permanente ontharing. Licht en laser worden gecombineerd om het haar veilig en effectief, permanent te verwijderen.

Hoe werkt permanente ontharing met de epil 808?

In het merg van de haar bevindt zich van nature het pigment 'melanine'. Wanneer de behandelkop een lichtbundel uitzendt, wordt dit licht geabsorbeerd door de melanine in de haarwortel. Deze absorptie van het licht veroorzaakt een warmteontwikkeling. Het haar sterft hierdoor af en het vermogen om een nieuwe haar te ontwikkelen wordt teniet gedaan.

Hoe gaat verloopt de behandeling?

Op het te behandelen gebied wordt een laagje koele gel aangebracht die zorgt voor geleiding van het licht. Hierna wordt er telkens een korte lichtflits gegeven op het te behandelen huidgebied. Binnen 2 tot 3 weken na uw eerste behandeling zal er een deel van het behandelde haar verdwenen zijn. 

Welke huidgebieden kunnen permanent worden onthaard?

De Epil 808 kan gebruikt worden op alle delen van het lichaam.

Voor welke huidtypes kan de Epil 808 worden gebruikt?

De Epil 808 kan gebruikt worden bij alle huidtypen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig? 

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dichtheid en plaats van de haargroei. De meeste mensen hebben tussen de 6 en 8 behandelingen nodig.

Voor welke haar- en huidskleur is de behandeling geschikt? 

Zwart haar op een lichte huid is het best te behandelen. Uit ervaring is echter gebleken dat ook bij mensen met een donkere huid het pigmentatie-verschil tussen het haar en de huid groot genoeg is om een succesvolle behandeling te realiseren. 

Wat zijn de neveneffecten?

Sommige delen van het lichaam zijn gevoeliger dan andere en kunnen rood worden of lichtjes opzwellen door de warmte. Na een paar uur zijn deze symptomen alweer verdwenen. Indien nodig wordt de huid na behandeling gekoeld.

Moet ik iets (niet) doen voor de behandeling?

Sommige mensen zijn gevoeliger voor het licht dan andere, dus wees eerlijk wanneer u samen met uw specialist het intakeformulier invult. Dit voorkomt onduidelijkheden tijdens of na de behandeling. 

Tussen de behandelingen mag u niet epileren of harsen, maar scheren is wel toegestaan. 

Stel uw huid 6 weken voor een behandeling niet bloot aan de zon of zonnebank.

Wat vonden anderen van deze behandeling?

De meeste mensen zijn zeer positief over behandeling met de Epil 808. Ze hoeven nooit meer te scheren, te harsen of te epileren. Stelt u zich eens voor dat u geen last meer heeft van pijnlijk ingegroeide haartjes, stoppeltjes, irritaties en ontstekingen. Oksels, bikinilijn, bovenlip en kaaklijn… de Epil 808 onthaart echt alles!

Hoeveel kost permanente ontharing bij Althea?

  • Permanente ontharing van de bovenlip: €45/beurt
  • Permanente bikinilijn-ontharing (regular): €95/beurt
  • Permanente oksel-ontharing: €85/beurt
  • Permanente ontharing van de onderbenen: €195/beurt
  • Permanente ontharing van de benen volledig €350/beurt

ABONNEMENT: 5 beurten + 1 GRATIS

Er zijn nog tal van andere mogelijkheden. Contacteer ons en vraag  naar de prijzen voor permanente ontharing die voldoet aan uw wensen.

Epil 808 permanente ontharing

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x