4VOO

4VOO

"Mannenverzorging is een vak apart", een man heeft andere noden. Het Althea team heeft zich onder meer gespecialiseerd in mannenverzorging. Zij volgen regelmatig wetenschappelijke en praktische opleidingen om hun kennis over de mannenhuid alsook productkennis te verbeteren.

www.4voo.eu

4VOO "distinct man":  ONLY FOR MEN!

Het is niet mogelijk om in alles de beste zijn. 4VOO kiest dan ook resoluut om enkel huidverbeteringsproducten voor mannen te ontwikkelen. Dit is zowat een unicum in de wereld. 4VOO wordt consequent aanbevolen door plastisch chirurgen, zit in de reiskoffer van belangrijke zakenmannen, in de sporttas van menig atleet, heeft zijn plaats verdiend in de badkamer van de jet set en vele beroemdheden.

To the point: minimale inspanning - maximaal resultaat

Het 4VOO gamma bestaat uit slechts enkele producten. Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan? De 4VOO producten brengen de mannenhuid in balans. Hierdoor blijven huidproblemen uit en is het niet nodig om veel verschillende potjes en flesjes te gebruiken. Met 4VOO hoef je geen uren in de badkamer te besteden om er fris, gezond en energiek bij te lopen. 4VOO "distinct man" is: minimale inspanningen met maximale resultaten. 4VOO "distinct man" ideaal voor de stijlvolle man die in zichzelf en zijn toekomst investeert.

Betrouwbaar


De 4VOO producten zijn niet getest op dieren en bevatten geen minerale oliën, kleurstoffen of bleekmiddelen. Bewaarmiddelen en geurstoffen worden tot een absoluut minimum beperkt, en gebruikt enkel wanneer nodig. 4VOO producten zijn olie in water emulsies en geen water in olie emulsies. Dit is een ingewikkeld procedé met als resultaat dat de producten nooit vet aanvoelen en zeer snel in de huid dringen. De flacons zijn allemaal voorzien van een ‘airless’ systeem. Dit zorgt ervoor dat het product niet in aanraking komt met enige bacterie.

PP3

PP3 of palmityol pentapeptide-3 is het meest innovatieve ingrediënt in al de 4VOO producten. Een erg kostbaar actief bestanddeel dat in maximale hoeveelheden aanwezig is. Het vernieuwt de huid van binnenuit zodat deze minder snel kan verouderen, maar vooral een erg gezonde en energieke uitstraling krijgt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat PP3 op het 20ste Wereldcongres Dermatologie verkozen werd als beste anti-verouderingsmolecule.

4VOO
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x