Interview skincoach

https://www.helene-v.com/skincoach/althea

Interview met Althea Exclusive Skincare

Wat was jouw meest memorabele #healthyskinhappyme moment? 

Healthyskinhappyme mag je echt wel letterlijk nemen. Dankzij het Hélène V. totaalconcept zijn we bij Althea Exclusive Skincare gewoonweg happy. Happy omdat onze klanten dat overdragen naar ons. Zij zijn happy omdat we een grondig en correct huidadvies geven, happy omdat onze klanten ons zo dankbaar zijn voor hun mooie stralende huid, happy omdat we met producten kunnen werken die echt een verschil maken op de gezondheid van de huid. Het geeft ons als Hélène V. Skin Coach een enorme boost en heel veel energie om zoveel kennis te mogen ervaren en over te brengen naar onze klanten. Het is fijn om te ervaren dat onze klanten ons Hélène V. Skin Coach Label al even hoog in het vaandel dragen als wijzelf. 

Waarom ben jij voor het Hélène V. Skin Coach label gegaan?

Het Hélène V. Skin Coach label is voor ons de kroon op het 30 jarig bestaan van Althea Exclusive Skincare. Het was voor ons het moment om ons nog sterker op de markt van huidverzorging en huidverbetering te plaatsen. Om de consument het verschil te tonen tussen een regulier instituut en een skincare center. De extra opleidingen, de extra ondersteuning, ze hebben ons doen groeien naar ervaren zelfverzekerde Skin Coaches met de juiste knowhow. We kijken uit naar wat de toekomst voor ons nog in petto heeft.

Welke bekende persoon zou jij graag eens in je instituut ontvangen en waarom?

2 personen komen spontaan in me op, Els de Schepper en Annemie Struyf. Twee toffe, eerlijke en sterke madammen die beiden hun zachte kwetsbare kant hebben maar toch stevig in het leven staan en zich niet laten omver blazen. Het zou super zijn aan deze dames onze huidverzorgingsvisie door te mogen geven. En nadien een zalig gesprek te hebben in onze lounge. Els en Annemie van harte welkom! ;)

Wat is jouw #healthyskinhappyme routine?

Bij het ontwaken m'n lichaam wakker maken met een glas water. Na de ochtend douche heerlijke verwennerij met de huidverzorgingsproducten van Environ en nadien genieten van een vitaminerijk  fruitontbijt. Om de dag perfect te beginnen kies ik uit het ruime assortiment van de minerale make-up van jane iredale zodat ik een hele dag straal. Tijdens het middagmaal is het tijd voor Advanced Nutrition Programme huidsupplementen. Om het plaatje compleet te maken volgt er regelmatig een fietstocht of een uurtje functional training. 

Wat is jouw lievelingsproduct van onze merken en waarom?

Dit is echt grasduinen in mijn producten. Ik heb zoveel favorieten en vind het zeer moeilijk hier een selectie te maken. Maar Environ C-boost staat toch hoog op het lijstje. Een geweldig product bij pigmentatie en het functioneert ook nog als een extra oogcrème.

In het Advanced Nutrition Programme zijn is mijn favoriet Skin Accumax. Accumax help mij door de menopauze, echt waar! Skin Accumax heef eigenlijk een ander hoofddoel maar ik vind het geweldig dat ik (al was het bij toeval) deze meerwaarde ontdekt heb. Ook de PurePressed Base, een poedervormige foundation van jane iredale is voor mij een topper. Zeer snel aangebracht en makkelijk mee te nemen.

Welke gouden skintip kan jij ons vandaag meegeven?

Voor wie het Hélène V. totaalconcept nog moet ontdekken. Geef het zeker een kans. Ik ben ervan overtuigd dat je heel snel fan zal worden. 

Voor de Hélène V. fans, start eens met een kuur. Dit tilt je gezonde en stralende huid naar een nog hoger niveau.

 

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x