Althea Exclusive ontvangt exclusief kwaliteitslabel

Althea Exclusive ontvangt exclusief kwaliteitslabel

Althea Exclusive ontvangt exclusief kwaliteitslabel!


Althea Exclusive uit Aarschot heeft de ‘Skin Coach Award HeleneV’ in de wacht gesleept, dé michelinster in de wereld van de schoonheidsverzorging! Slechts tien schoonheidsinstituten in België hebben recht op deze felbegeerde titel en mogen zich met trots Hélène V. ambassadeur noemen. Donderdag 26 januari 2017 mochten Myriam en haar team de award in ontvangst nemen in Beersel.

De drie ultieme voorwaarden om te pronken met dit kwaliteitslabel zijn: werken met kwaliteitsvolle producten en slagen voor een reeks theoretische en praktische proeven. Een driedubbele check voor Althea Exclusive! De skincare specialisten van Althea Exclusive hebben de proeven met glans doorstaan en starten elke behandeling met professionele producten, een precieze knowhow én de juiste technieken in de vingers. Myriam kiest met het Advanced Nutrition Programme voor de beste voedingsstoffen voor elke huid. Ze kiest doelbewust voor natuurlijke producten met vitaminen en minerale ingrediënten zoals de verzorgingsproducten van Environ en de make-up van Jane Iredale. De professionele handen van Althea Ecxlusive zorgen voor een all-in service en een healthy & happy huid!

 

Quote Myriam Laporte

 

“Deze Skin Coach Award betekent enorm veel voor mij en ik ben dan ook heel trots dat we dit als team hebben behaald. Deze award is niet enkel om aan de muur te hangen maar om elke dag voor 200% klantentevredenheid te gaan en te blijven investeren in nieuwe opleidingen en producten…
want stilstaan, is achteruitgaan!”

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Webdesign by