Make up advies

Make up advies

Minerale  Jane Iredale Make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Daarom zit de essentie van de jane iredale-producten in de bijzondere samenstelling ervan: minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en –behandelingen verhogen. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit. Jane iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur

Testimonial

Gisteren voor de eerste keer kennis gemaakt met Beauty Center Althea en een echte aanrader , ging voor make up en werd echt persoonlijk geholpen , ze verkopen niet zo maar een kleurtje neen het word echt op jouw getest en ze geven echt goed advies en tips, wat het best bij jouw past, en hoe je het moet doen, ook heel goede producten. Het was voor mij echt genieten, dank je. Christel V.W.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Iedere vrouw wil er op haar best uitzien. Iedere vrouw heeft wat make-up in huis. Maar weet ze deze ook goed te gebruiken?

Vaak hoor ik van mijn klanten: "ik heb wel drie foundations in de kast, maar geen enkele kleur is goed" of "ik weet nog steeds niet welke kleur oogschaduw ik best gebruik".

Tijdens de make-up workshop leer je op een leuke manier je op te maken, van foundation tot lipstick. Met de minerale make-up van Jane Iredale zal je een prachtige natuurlijke uitstraling hebben.

Kortom, een leuke en gezellige workshop met als resultaat prachtige opgemaakt en klaar om een stapje in de wereld te zetten. 

 

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Webdesign by