Gelaatsverzorging

Ken jij het ook? pigmentvlekken, adertjes die je huid ontsieren, acne die maar niet wil verdwijnen, rimpels die de kop opsteken...

Jij en je huid: jullie zijn er voor elkaar wij willen  jullie allebei zien stralen. We willen je inspireren, begeleiden en coachen om je huid optimaal te verzorgen en gezond te maken of te houden. Want van een gezonde huid ga je vanzelf stralen. Onze filosofie is: hou van je huid, luister naar je huid en draag zorg voor een gezonde huid.

De huid is een zeer kostbaar goed en elke huid is uniek. Daarom zijn onze gelaatsbehandelingen  gericht op het behandelen van ieders individuele huidbehoeften. We voeden en herstellen de huid met niet-agressieve, verjongende methodes.


Environ Advanced Nutrition Programme (ANP)

Wil je op korte tijd de beste resultaten bereiken met de verzorgingsproducten die je op je huid aanbrengt? Voed je huid dan ook van binnen-uit. Dat is essentieel voor een gezonde huid. De juiste vitaminen en voedingstoffen ondersteunen de gezondheid van je huid. 

De Environ ANP producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen. Je zult  merken dat ze de werking en de resultaten van je Environ-huidverzorging aanzienlijk versterken.

Environ gelaatsbehandelingen staan synoniem voor vooruitstrevende vitaminetherapie. De behandeling met gepulseerde iontofrese en innovatieve sonofrese verhogen aanzienlijk de opname van vitaminen in de huid. Het revolutionaire lonzyme DF apparaat en wetenschappelijk geavanceerde huidverzorgingsproducten leiden tot langdurige resultaten. Dankzij de juiste vitaminen en voedingsstoffen zorgen we voor een gezonde, soepele en sterke huid.

Ontdek onze verschillende gelaatsbehandelingen!


Getuigenissen 

Althea zoekt een oplossing voor ieder huidtype. We zorgen voor een grondige huiddiagnose waarna we aan de slag gaan met een gezichtsbehandeling op maat van je huidprofiel. Onze klanten zijn erg tevreden over onze huid-verbeterende methodes met zichtbare resultaten. Lees  enkele getuigenissen!


star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x