figuurcorrectie/afslanken

Cavitatie

Pijnloos, snel en gegarandeerde direct meetbare en zichtbare resultaten!

 C-CAV Pro. Cavitatie via ultrasound & rode LED

De vertraging van de cellulaire activiteit is een onderdeel van het verouderingsproces. Er ontstaat een opslag van vetclusters in de welbekende probleemzones. Die hardnekkige vetophopingen verdwijnen ook niet na veel sporten en lijnen. De Cosmesthetics C-CAV Pro bestrijdt met de nieuwste techniek vetcellen op een veilige en niet-invasieve manier, volledig pijnloos maar krachtig en zeer effectief. Kleine, lokale vetrolletjes verdwijnen. Het blijvende resultaat is vergelijkbaar met liposuctie. 

 Einde aan cellulite!*

Direct resultaat na de 1ste behandeling!

* Na een complete kuur van 4 tot max. 8 behandelingen

 Einde aan overtollig vet!*

Direct resultaat na de 1ste behandeling!

* Na kuur van 6 tot 8 behandelingen

 

Veilig, pijnloos en zonder chirurgische ingreep.

Behandeling voor vrouwen én mannen.

 

Behandelzones:

  • Buik
  • Billen
  • Benen
  • Heupen
  • Lovehandles
  • Rug
  • Armen

Laat je overtuigen en vraag naar de mogelijkheden!

€75/beurt

€390/6 beurten

€480/8 beurten

€560/6beurten + 2beurten UCW

€650/8beurten + 2beurten UCW

 

Universal Contour Wrap (UCW)

Classic Pro is de wetenschappelijk bewezen centimeter verlies behandeling van Universal Contour Wrap die garandeert dat u ten minste 15 centimeter verliest in slechts twee uur, waardoor het de perfecte oplossing is wanneer u er op uw best uit moet zien voor elke speciale gelegenheid.

Naast het 15 centimeter verlies wordt ook gegarandeerd dat het verlies gedurende ten minste dertig dagen wegblijft, zodat u erop kunt vertrouwen dat u er nog lang na het verlaten van de salon goed uitziet. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar met een gemiddeld verlies van 25 – 35 centimeter in slechts één behandeling, is UCW Classic de centimeterverlies behandeling waarop je kunt vertrouwen. 

Maar Classic heeft niet alleen een uitzonderlijk centimeter verlies; de unieke klei formule en speciale wrap technieken die de therapeuten gebruiken, verstrakken en vormen ook uw lichaam tijdens het scrubben en reinigen van de huid. U ziet er niet alleen geweldig uit maar u voelt zich ook fantastisch en dat al na slechts één behandeling.

Dus of u nu op zoek bent om een vliegende start te maken met uw afslankplan of alleen een paar hardnekkige centimeter kwijt wilt, u kunt rekenen op Universal Contour Wrap die voor onmiddellijke resultaten zorgt. Uw vrienden en familie zullen zich afvragen hoe u dit voor elkaar hebt gekregen.

Na uw behandeling

Universal Contour Wrap ® Classic werkt nog weken lang door nadat je de salon hebt verlaten. Nadat u bent ingewikkeld, blijft de speciale klei oplossing achter in de poriën van de huid zodat de ontgifting en verstrakking nog drie tot vier dagen doorwerkt voor verder centimeter verlies. Na de wrap moet u ook veel water drinken om het lichaam te helpen reinigen en te ontdoen van de onzuiverheden die zijn los gemaakt tijdens het wrap-proces.

Om de volledige voordelen van UCW Classic te ervaren, wordt een kuur aanbevolen waarbij de behandelingen tussen minimaal 7-10 dagen opvolgend worden uitgevoerd. Het centimeter verlies is cumulatief en het gemiddelde totale verlies is ongeveer 60 centimeter na slechts drie behandelingen. Het is eigenlijk heel normaal voor vrouwen om een volledige kledingmaat te verliezen.

€85/beurt

€245/3beurten

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x