Huidverzorging

Een 4VOO gezichtsbehandeling draagt bij tot een verzorgd voorkomen en bijgevolg tot succes en zelfvertrouwen. Althea Exclusive staat garant voor maximaal resultaat in een minimum van tijd.

Ontdek onze special treatments: 

Power-boost treatment (20 min)

Dit is een korte behandeling van 20 min, deze bezorgt u in 1, 2, 3 een powerboost met als resultaat een stralende en natuurlijke teint. Tekenen van vermoeidheid zijn onmiddellijk verdwenen, de huid ziet er gezond en energiek uit. Uw uitstraling vergroot en u voelt zich aantrekkelijker dan ooit. En wie succes uitstraalt, krijgt het!

Prijs: €40 

Business treatment (35 min)

Geweldige oppepper , na het werk of voor een belangrijke meeting. Zichtbare huidverbetering in 35 minuten. Ga voor een verzorgde, succesvolle en frisse look, elimineer tekenen van vermoeidheid en vale teint.

Prijs: €55

Wellness treatment (50 min)

Een verzorgende, reinigende en vitaliserende behandeling waarbij u ook kan genieten van een ontspannende gelaat, nek en schoudermassage. Ga voor een gezonde stralende huid en geniet van je succesvolle uitstraling.

Prijs: €80 

Anti-aging treatment (90 min)

Een zeer doeltreffende anti-age verzorging met hét unieke intesieve multipeptide koperelexier.  Invest wisely in your looks and skin

Prijs: €125

 

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x