Huidverzorging

Hoe voelt jouw huid aan? Heb jij het gevoel dat ze trekt? Ziet jouw huid snel rood? Is dit vooral in de winter? Schilfert ze soms? Durf jij je elke dag te scheren of heb je te veel last van reactie in de baardstreek?  Of heb jij eerder het gevoel dat jouw huid te vet is? Heb je nog steeds last van acne of zwarte punten. Ben jij een fervente sporter en laat dat tekenen achter op je huid? zoals bv roodhuid, pigmentvlekken, droogte enz. Heb je gemerkt dat jouw huid plots heel erg verouderd? 

Althea Exclusive skincare for men zoekt samen met jou naar de perfecte producten en verzorging. Na een huidscan en een grondige huidanalyse ben jij op weg naar een mannenhuid helemaal terug in balans.  Een verzorgd voorkomen draagt bij  tot succes en zelfvertrouwen. 

Althea Exclusive skincare for men staat garant voor maximaal resultaat in een minimum van tijd.Ontdek onze special treatments:


Reveal-Huidscan (30 min)

De Reveal Imager geeft onmiddellijk een beeld van de huidconditie: zonbeschadiging, pigmentproblemen, beschadigde haarvaatjes, rimpels en onzuivere huid worden duidelijk zichtbaar.  

Ben jij degene die weinig tijd kan vrijmaken of houd je ervan om zelf thuis je huid te verzorgen? Dan willen wij je graag bijstaan met een correcte huidanalyse en begeleiding in je huidverzorging-producten. Wij maken daarom gebruik van het Reveal imager toestel waardoor wij jou het beste advies kunnen geven.

De gezondheid van je huid in één oogopslag met de reveal-huidscan.

Prijs: €60


Power-boost treatment (20 min)

Dit is een korte behandeling van 20 min, deze bezorgt u in 1, 2, 3 een powerboost met als resultaat een stralende en natuurlijke teint. Tekenen van vermoeidheid zijn onmiddellijk verdwenen, de huid ziet er gezond en energiek uit. Uw uitstraling vergroot en u voelt zich aantrekkelijker dan ooit. En wie succes uitstraalt, krijgt het!

Prijs: €40 


Business treatment (35 min)

Geweldige oppepper , na het werk of voor een belangrijke meeting. Zichtbare huidverbetering in 35 minuten. Ga voor een verzorgde, succesvolle en frisse look, elimineer tekenen van vermoeidheid en vale teint.

Prijs: €55


Wellness treatment (50 min)

Een verzorgende, reinigende en vitaliserende behandeling waarbij u ook kan genieten van een ontspannende gelaat, nek en schoudermassage. Ga voor een gezonde stralende huid en geniet van je succesvolle uitstraling.

Prijs: €80 


Anti-aging treatment (90 min)

Een zeer doeltreffende anti-age verzorging met hét unieke intesieve multipeptide koperelexier.  Invest wisely in your looks and skin

Prijs: €125

 


Huidverzorging
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x