Ontdek Environ bij Althea

ENVIRON ADVANCED NUTRITION PROGRAMME (ANP)

Vitaminetherapie voor het Gelaat

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. 


Environ Discovery

Tijdens jouw eerste gelaatsbehandeling wordt na een complete en grondige huidanalyse de conditie van jouw huid exact bepaalt.  Dit is heel belangrijk, want de behandelingen en de huidverzorgingsproducten worden helemaal aangepast aan de noden van jouw huid. Met behulp van de imager reveal maken we een foto zodat we ook de onderliggende huidlagen en eventuele huidbeschadiging kunnen waarnemen.

Je krijgt uitleg over de werking van de Environ producten en de verschillende behandelingen. We stellen een persoonlijk behandelplan op en adviseren welke producten je thuis best kan gebruiken.

Dé perfecte huidanalyse voor de ideale behandeling met reveal-foto.

Prijs: €105 Reveal-Huidscan

De Reveal Imager geeft onmiddellijk een beeld van de huidconditie: zonbeschadiging, pigmentproblemen, beschadigde haarvaatjes, rimpels en onzuivere huid worden duidelijk zichtbaar.  

Ben jij degene die weinig tijd kan vrijmaken of houd je ervan om zelf thuis je huid te verzorgen? Dan willen wij je graag bijstaan met een correcte huidanalyse en begeleiding in je huidverzorging-producten. Wij maken daarom gebruik van het Reveal imager toestel waardoor wij jou het beste advies kunnen geven.

De gezondheid van je huid in één oogopslag met de reveal-huidscan.

Prijs: €60


star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x