Gelaatsverzorging in de buurt van Herselt

Jij en je huid: jullie zijn er voor elkaar wij willen  jullie allebei zien stralen. We willen je inspireren, begeleiden en coachen om je huid optimaal te verzorgen en gezond te maken of te houden. Want van een gezonde huid ga je vanzelf stralen.

Onze filosofie: love your skin, listen to your skin, live towards a healthy skin!  

Begin er vandaag nog mee en krijg advies op maat van je huid.

De huid is een zeer kostbaar goed en elke huid is uniek. Daarom zijn de gelaatsbehandelingen van Environ gericht op het behandelen van ieders individuele huidbehoeften. Ze voeden en herstellen de huid met niet-agressieve, verjongende methodes. Deze behandelingen met gepulseerde iontofrese en innovatieve sonofrese verhogen aanzienlijk de opname van vitaminen. Daarom staan de Environ gelaatsbehandelingen synoniem voor vooruitstrevende vitaminetherapie. De combinatie van wetenschappelijk geavanceerde huidverzorgingsproducten met het revolutionaire lonzyme DF apparaat leiden tot langdurige resultaten.

Environ, baanbrekend in innovatieve huidverzorging!

Environ: Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Advanced Nutrition Programme (ANP): Wil je op korte tijd de beste resultaten bereiken met de verzorgingsproducten die je op je huid aanbrengt? Voed je huid dan ook van binnenuit. Dat is essentieel voor een gezonde huid. De juiste vitaminen en voedingstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programme je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen. De producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen. Je zult ook merken dat ze de werking en de resultaten van je Environhuidverzorging aanzienlijk versterken.

Testimonials

Ongeveer 9 jaar geleden ontdekte ik de kracht van Environ produkten.  Mijn gelaat was rood, gezwollen, couperose, onderhuidse ontstekingen en voelde soms pijnlijk aan.  Diagnose: acne rosacea, te behandelen met medicatie en/of laser.  Ik wilde eerst iets anders proberen en stapte met de handen in het haar bij Myriam binnen.  "starten met de anti-oxydantengel"...Het bleek de redding voor mijn huidprobleem!  Tot op dit moment ben ik rosacea-vrij, is mijn couperose 2/3 weg en ziet mijn huid er stralend uit.  9 jaar geleden werd ik 'fan' van Environ. Veerle C.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 Ik ga al zeer lang voor verzorgingen bij Beauty Center Althea, gewoon subliem!

Verzorgingen worden nog beter !
Personeel is ook zeer klantvriendelijk, vele handelaars kunnen daar in de leer gaan!
Advies: Gewoon verder doen!!! Lieve T.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 "Bij Althea vergeet ik op 3, 2, 1... mijn drukke agenda. Met plezier laat ik mij onderdompelen in de relaxte sfeer en kan ik genieten van de professionele handen van Myriam en haar team. Ook mijn huid is zichtbaar verbeterd en ik kan alleen maar breed glimlachen als ik hierover complimentjes krijg. Bedankt Althea!" Petra M.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Environ introductiebehandeling

  • Environ Discovery

Tijdens jouw eerste gelaatsbehandeling wordt na een complete en grondige huidanalyse de conditie van jouw huid exact bepaalt.  Dit is heel belangrijk, want de behandelingen en de huidverzorgingsproducten worden helemaal aangepast aan de noden van jouw huid. Met behulp van de imager reveal maken we een foto zodat we ook de onderligende huidlagen en eventuele huidbeschadiging kunnen waarnemen.

Je krijgt uitleg over de werking van de Environ producten en de verschillende behandelingen.

We stellen een persoonlijk behandelplan op en adviseren welke producten je thuis best kan gebruiken, we stellen samen een behandelplan op. 

Dé perfecte huidanalyse voor de ideale behandeling met revealfoto

prijs: €95 

 

Ben jij degene die weinig tijd kan vrijmaken of houd je ervan om zelf thuis je huid te verzorgen?Dan willen wij je graag bijstaan met een correcte huidanalyse en begeleiding in je huidverzorgings producten. Wij maken gebruik van het Reveal imager toestel.


prijs: €25

 

Environ Ionzyme® DF behandelingen

  • Environ Intensive

Deze ultieme Environ® gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met de unieke lonzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opnamebevorderend masker resultaten die voor zich spreken

Luxebehandeling voor wie alleen het beste wil! 

Prijs: €139 (extra: massage €20)

 

  • Environ Essential

Bij deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid. Met de unieke lonzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie.

De  essentiële aandacht voor je huid.

Prijs: €115 (extra:massage €20)

 

  • Environ Focus

 Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de lonzyme® DF probe en pakt de belangrijkste huidproblemen rechtstreeks aan. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat.

Complete gelaatsbehandeling met extra focus op de probleemzones

Prijs: €105 (extra zone + €10) (extra: massage €20)

 

  • Environ skin renewal

Deze intense behandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor de huid met puistjes of littekens of zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist de huid. 

Exfolieert en hydrateert, voor een vernieuwde huid

Prijs: €125 (extra:massage €20)

 

Environ vitaminen kuur behandelingen

  • Environ lunch Time

Deze korte maar intensieve behandeling focust op een specifiek huidprobleem op een specifieke huidzone.  Een kuur voor wie weinig tijd heeft en  heel snel een zichtbaar resultaat verwacht.

Kuurbehandeling van specifieke probleemzones.  Maximum resultaat, in minimum tijd! (30 min)

Prijs: €55/beurt, minimum 6 beurten

 

Manuele behandeling

  • Environ Sensitive

Deze rijkelijke gelaatsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipide film.

zachtheid en comfort voor de geïrriteerde, reactieve huid

prijs: €90 

  

Peeling behandelingen

  • Environ cool peel

Deze Environ Peelingbehandeling vernietigd bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. De Cool Peel is edeaal voor lijnthes en rimpeltjes, verslapping, open poriën of zonbeschadigde huiden.  Ook zeer doeltreffend op pigmentvlekken en rosacea.  De Cool Peel verhoogt tergelijkertijd de opname van de vitaminen aanzienlijk.

Veilig en doeltreffend voor totale huidverjonging! 

Prijs: €99/beurt (minimum 3 beurten)

€295/3beurten met gratis clay masker twv €35 

 

  • Environ peeling kuur

Deze korte maar intensieve peelingbehandeling verbetert de structuur en uitstraling van de huid. Poriën worden fijner, de hydratatie verbetert, pigmentvlekken vervagen. Rimpels reduceren en de huid wordt steviger. De opname van de vitaminen verhoogt aanzienlijk.

Maximum resultaat, in minimum tijd! (45 min)

prijs: €295 voor 3 beurten

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x