Althea Exclusive ontvangt opnieuw exclusief kwaliteitslabel

Althea Exclusive ontvangt opnieuw exclusief kwaliteitslabel!


Althea Exclusive uit Aarschot heeft de ‘Skin Coach Award HeleneV’ opnieuw in de wacht gesleept, dé michelinster in de wereld van de schoonheidsverzorging! Slechts twintig instituten in de BeNeLux hebben recht op deze felbegeerde titel en mogen zich met trots Hélène V. ambassadeur noemen.

De drie ultieme voorwaarden om te pronken met dit kwaliteitslabel zijn: werken met  kwaliteitsvolle producten en slagen voor een reeks theoretische en praktische proeven. Een driedubbele check voor Althea Exclusive! De skincare specialisten van Althea Exclusive hebben de proeven met glans doorstaan en starten elke behandeling met een intake gesprek, een reveal foto en een huidanalyse.  Met de  precieze knowhow én de juiste technieken in de vingers ben je bij Althea aan het juiste adres.   Myriam  is een skincare specialist die werkt vanuit het Hélène V. totaalconcept: door de huid van binnenuit te voeden met essentiële huidsupplementen (Advanced Nutrition Programme) en aan de buitenzijde met vitaminerijke verzorgingsproducten (Environ) en minerale make-up (jane iredale).kiest met het Advanced Nutrition Programme voor de beste voedingsstoffen voor elke huid. De professionele handen van Althea Ecxlusive zorgen voor een all-in service en een healthy & happy huid!

 

Quote Myriam Laporte

 

“Deze Skin Coach Award betekent enorm veel voor mij en ik ben dan ook heel trots dat we dit als team hebben behaald. Deze award is niet enkel om aan de muur te hangen maar om elke dag voor 200% klantentevredenheid te gaan en te blijven investeren in nieuwe opleidingen en producten…
want stilstaan, is achteruitgaan!”

Althea Exclusive ontvangt opnieuw exclusief kwaliteitslabel
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x